Måndag, ny vecka!

Denna vecka kommer bli gaaalen. Det är nu bara tis on sen på Torsdag drar vi till London. Vi är sammanlagt 9 tjejer som åker, alltså all the girls =) Ska bli suuuuper kul, vi åker så vi  framme på Torsdag natt sen har vi hela Fredag Och Lördag till Massa Shopping och Sevärdigheter!

Har ni nå tips på nån bra affär, sevärdighet eller klubb så hojta bara till! Skulla va kul =) Har ju bara vart där en gång tidigare å det var Oktober 2007 =)

Nått som redan är på Schemat är Primark offcourse! Madame Tassauds för alla utom mig å Q och sen Sjäääälvklart Londons Nattliv!! Både fredag å Lördag =)Det ska bli sååå skönt utan barn och Man =) haha kommer nog sakna dom båda gaaalet, men i deserve this right?

Lillen sover och jag sitter här å bloggar, Shams ä å akut handlar bjlöjor välling gröt etc till Lillen, blev lite sent hahah tiden gick s snabbt.
Imorgon blir det kanske av till HGS å möta upp T för some biss right Tove haha Sen onsdag färgra brosans tjejs hår, dom tar ju STUDENTEN nästa vecka så hon måste ju va fiin =)

Ne nu kanske jag ska ne å hopa i säng =) Så att tiden går snabbare till Torsdag! *Längtar* =)

Lördag Party

Idag blir det att fira min kära vän Jussäään! Hon blir hela 23 år OMG 23 år kan ni fatta! Hon e närmre 25 än 20 hahaha nee skoja bara, 23 e ingen ålder!!! Hon är lika snygg som hon va för 3 år sen! Det kommer ta tid innan den pinglan åldras! =)

Så nu e jag här i väntan på middag, det blir bakad potatis med olika röror =) Jag är inte sådär jätte hype på bakpotatis, men i will try, hon har tagit fram lite biffar till mig också =) så det blir nice...

Senare blir det väll utgång, var j på B-day party igår kom hem vid typ halv 3  sen upp å jobba, så e lite sliten, e inte van you know. "gammal" morsa vettu hahaha skämt å sido, köpte en klänning i veckan som jag ska ha ikväll En Leopard från H&M 149 skiiit bra!Jag vill ju inte shoppa för mycket nu innan London!!! Yeah that´s right you heard me London Baby! Nu på torsdag drar vi iväg till en massa Shopping i will die! ska bli sååå kl!

Ne nu ska jag inte va för Osocial! Se yah leater!

Lite nytt

Igår blev det lite besök på Ikea och Rusta för att inhandla lite nytt till hemmet...Vi ska fixa tvättstugan nu så vi köpte klädhängare tvättkorgar osv... Ska bli kul, nu är det bara en ny tvätt maskin som gäller =D

Lionell fick även den efterlängtade och omtalade gåvagnen av sin Kära farbror. Och den tycker han är super rolig att gå runt med, han e sååå duktig min lilla plutt, med jämna mellanrum så står han ju själv utan stöd har TOM tagit ett steg, men det var inte sådär wow han gick!! Utan mer att han står själv, han har gjort det längr perioder så snart kommer det nog. Jag tror att gåvagnen kommer hjälp lite på traven.
Den e super fin =)Idag blir det att bära av till stan för att inhandla till Maskeraden imorgon=) Ska föst käpa tyger till våra kläder, S oranga "Klänning" å blåa slips och min Vita klänning, Jag kommer inte göra så avanserat som på blden =P Min kommer vara helt vit bara =) sen ska jag försöka hitta sånna där stora pärlor som hon har runt halsen på fingret å i öronen. Tänkte kolla på panduro om det finns frigolit bollar, sen bara gära örhängen och halsband med de =)
Det är ju detaljerna som e viktigast, ingen lyckad utklädnad om man inte kör allt! Dock kommer jag nog strunta i Oranget hår som hån har, har ju sjlv lite rött =P...OM jag inte hittar nån super billigt peruk, kanske hittar en clown peruk jag kan göra om haha...

Sen hoppas jag på att få låna Emz mammas symaskin för att syihop allt =P

Å sjäääälvklart kommer bilder på resultatet sen, Vi komer rocka HÅRT på maskeraden! Eller va säger ni?