Ultraljudet + Processen "Lillen ska ut"

Var på Ultraljudsbarnmorskorna och resultatet jag fick var ATT HAN LÅG RÄTT!!
Jag blev såååå glad så nu är det bara att komma, Förvärkarna håller i sig sen i Tisdags så jag hoppas att det är nånting på G, dom blir allt bara starkare och starkare. Och nu när jag vet att Lillen ligger rätt kanske jag kan slappna av mer tänkte jag =)
Fick även en till liten bid på Lillen i magen där man ser hans ena hand + arm + huvud SÅ SÖT!!
Och det hon sa var att han såg riktigt fin och stor ut :D så kooooom nu vill träffa dig, kanske är det så att jag blir mer avslappnad nu =P
.

.
Och Ja men visst är det nog så. kl 8 på kvällen slog det till med en riktig förvärk som hette duga ska ni veta, vart lite fundersam, för jag skulle ju ut å äta med tjejerna Jossan å Emz, Men jag bestämde mig för att klocka värkarna och var endast 3 - 7 minuter mellan dom i ca 1 timma och 45 min.
Så jag ringde in till förlossningen som tydligen hade många som låg å födde just nu =/ Men hon tyckte jag skulle komma in så att dom kunde kika på mig ialf, för som omföderska kan det ju gå riktigt snabbt har jag ju hört.
.
Väl där ca kl 22.00 fick vi vänta ett tag på en undersökning i och med att det var mkt patienter, men väl undersökt kom dom ju fram till att jag bara var 1,5 cm öppen =O men ååååååååå!! BARA!? Aja hon tyckte vi kunde åka hem med lite citadon och vila upp oss under natten så att jag hade sammlat kraft till imorgon, för hon märkte ju att det var på G.
.
Sagt å gjort så åkte vi hem igen, nu åkte vi till Villan till shams mor å far där även lilla sessan och Lionell var, fick nybäddad säng och the å mackor, mums! Sen tog jag en citadon och somnade.
Vaknade dock med jämna mellanrum av förvärkarna som tack vare citadonen inte var såååå starka som innan så de var hanterbara under natten.
Vaknade första gången 10 i 5 super svårt att somna om, andra gången 5 över 7 även denna gång suuuper svårt att somna om sen sista gången vid 5 över halv 9 nu bestämde jag mig för att starta processen "Lillen ska ut" =D haha Och den startades med en rejäääl frukost bestående av fil med Stark och hackad banan i + the och ett glas vatten ;-) de ni!
.
Nu är det bara att köra!

Kommentera inlägget här :