Vagnen beställd!!

Min kääääära vagn är äntligen bestämd och beställd =D
Det blev efter mycket om och men en Phil & Teds =P Jag har ju heeela tiden varit skeptiskt mot den att barnet ligger "under" och "gömd" och att den har tre hjul. Men sen har vi diskuterat å diskuterat och så har vi diskuterat lite till och kom då fram till att det bara blir krångligt med den breda som jag från början ville ha. Om jag lämnar lionell på dagis och bara har ett barn, så måste jag ändå släpa runt på en bred och på bussar, tåg, affärer, cafér aa you name it.  Sen kan det ändå vara lite bra att ha den lilla lite skymd från alla möjliga sorters intryck som man stöter på i framåtvänd barnvagn.

Men sen var det ju det här med tre hjulOCH en liten detalj till ingen suflet på syskonsitsen =/ I hate it!! Så kollar jag runt på nätet och hittar en Phil & teds HAMERHEAD!!! Den Har 4 hjul 2 svängbara fram OCH suflet på syskonsitsen!! Alltså som gjord för att jag ska vilja ha den!! haha
Sååååå fin och jag är sååååå nöjd =D
Här e en bild!!
Sen fram tills bebisen kommer och när Lionell har växt ur den är den en perfekt Singel vagn också =D

Snart blir jag blind

Hahaha har suttit som en tooook och kollat på barnvagnar har äntligen hittat den, Baby Travel Dublin.
Men nu e bara frågan begagnad för ca 4000 fräsch eller ny för 6000? såååå svårt hahaha blir tokig snart!

Almost!

Typ lite som Rihanna rakat på båda sidorna sen när jag har sne lugg är det som första bilden och sen tuppkammen är inte riktigt som hennes den är med tupperad och bakåt kammad sen har jag som nästan "mohak" baktill =D ASCOOOLT!! I LOVE IT!!