Momy Makeover

WTF!
Visst är det svårt att vänja sig med sin nya kropp efter barn, eller jag VET att det är det. Men ge det en chans got damn it! Tänk på vad det är som har gett dig allt detta istället på vad folk ska tycka om dig å din kropp, skit i folket!!
Ta tag i det som går å träna bort istället, jag älskar varje "strechmarks" båda mina barn har gett mig :-D
Sen att det kan finnas en sak som kanske inte går att träna bort som jag kanske skulle kunna operera fine, men det VIKTIGASTE är att man ska skita i vad alla ANDRA ska tycka om dig, va fan e d för skit!
Skit i alla andra!!!

Oförglömlig upplevelse!

Min vän fick sin son i måndags, 48 cm lång och 3150 g vägde han, jätte fin!!
Och jag fick äran att få vara med och stötta henne hela vägen. Det tog sammanlagt ca 8 timmar innan han ville visa sig för världen, och komplikations fritt! Helt underbar förlossning och hon va världens grymmaste!
.
Att få vara med och ta del av en sådan upplevelse med positionen utifrån ( och med utifrån menar jag förstås ej som mamma eller pappa till barnet ), var helt otroligt och kommer aldrig glömma denna dag!
Ett nytt liv tig sina första andetag för att få sin första närhet på sin mammas bröst. Så liten, så ren, så ny! Helt otroligt att få uppleva detta ur ett annat perspektiv än det när man själv ligger där :)
.
Kommer aldrig glömma denna dag, och att få se henne så lycklig som nu gör mig otroligt lycklig! Älskar dig!

My Precious!