Find Aisha!

Min tjekompis dotters lekkamrat på dagis är borta! Hjälp hennes mamma att få hem henns dotter Aisha!
.
Aisha skulle åka på semester till Dubai med sin pappa men på Arlanda bytte han destination mot Somalialand.
Detta har vart planerat sedan länge då han sagt upp sin lägenhet och sin bostad och avslutat alla kontakter han har med Sverige såsom bankkonton, telefonabonemang m.m
.
Aisha är sjuk och utreds för Diabetes och Struma på Astrid Lindgrens Barnsjukhus och behöver mediciner och operationer för att må bra.
.
Sprid ordet om Aisha på FB genom att klicka HÄR och skriv under HÄR för att hjälpa Connie och fam Maurizon att få tillbaka sin Dotter och barnbarn.
.
.
Vet ni något, hör av er Dygnet runt på Tel:
0762- 20 98 79.


Lio och IKEA reklamen!

Idag har Lionell vart heeeeela dagen på inspelningen av en IKEA reklam.
Förra veckan, var han på Casting, men blev först inte vald. Sedan fick jag ett mail om att de verkligen ville ha med Lionell så dom skulle övertala Regissören, det lyckades dom med och regissören lyckades i sin tur övertala Reklmanyrån =D så det va ju suuuper kul att dom gillade han så mycket!
.
Men väl där idag så har det inte gått så bra, Castingen och prövningen igår gick huuuur bra som helst, men idag vid självla inspelningen ville han helt enkelt inte =/
Dom åkte hemmifrån 07:15 imorse och har ännu inte kommit hem.
Men men vill han inte så vill han inte, man kan inte tvinga ett barn, han e så duktig ändå!!!
.
Det kommer säkert fler tåg, detta var ju trots allt hans första reklam inspelning, så....
.
Han e så BÄST ändå min lilla fjärt! <3

Städa

Nu när våren tittat fram ser man tydligare hur skitigt det är överallt, vinter saker ska ner i källarn, till Kaoset med andra ord, så där behövs det rensas och fixas till!
Nu när man vill vädra lite hemma så öppnar man balkongen och möts av ett ännu mer Kaos! Där behövs det total städas! Måste bli myyyys där ute nu!!
Så i helgen blir det vårstädning, hoppas vädret är med oss!!
.
Sen på allt städ och rens måste jag klämma in tenta plugg!
Nästa vecka är det Salstenta i Islam, känner mig något så där typ jätte osäker, känns som jag inte kan någonting verkligen =/
Men men, nu blir det Islam, Islam, Islam!!!
.
Ciaaaaaaaaao!!