Stolt!

Måste bra säga att jag är otroligt stolt vän till Daniel Dacosta aka DaCosta som imorgon släpper sin första skiva! Vi fick tjuvlyssna på den för nån vecka sen och idag kom han förbi med skivan till sin kära Gudson som tog emot den med ett stort stolt leende på läpparna!
Ni kan ju bara gissa vad som spelas just nu och KOMMER spelas varm här hemma de närmsta dagarna, veckorna om inte MÅNADERNA! Haha underbart!
.
Skivan kommer släppas imorgon på bland annat Spotify och iTunes samt materiellt på bland annat galagowears hemsida www.galagowear.com
Så mina vänner HAFFA! Den är RIKTIGT FET! Troooooo mig!
.
Lionell stolt med sin gudfars skiva i handen! Och Kian håller i skivan hårt!

Dagens bild!

Näthatet

Hemskt med allt det här näthatet som cirkulerar runt just nu på nätet. Alla tragiska resultat som detta näthat har lett till den senaste tiden. Vad gör man? Vad gör man som lärare? Vad gör man som förälder? Vad gör man som anhörig till de utsatta OCH till de som utsätter?
Sjukt.
Instagram incidenten i Göteborg där det vart stora uppståndelser kring ett instagramkonto som skapats för att hänga ut unga flickor och pojkar som lösaktiga. HEMSKT!
Eller nu senast, den 13-åriga flickan som tog sitt liv efter att blivit trakasserad på nätet av en som ansåg sig vara 15 år men nu har en äldre man gripits! SJUKT!
Har själv två barn som snart kommer beblandas med de sociala nätverken och livet på nätet. Vem vet hur det kommer se ut då? Om 10-15 år? Om det ska bli någon förändring måste det ske nu! Är det verkligen detta våra barn ska växa upp i?
Det måste komma fram n lösning och det är snabbt!