Kanske reagerade lite för snabbt

Snacket fortsätter efter det heta ämnet om barnförbud på caféet på Kungsholmen och jag känner såhär i efterhand att jag kanske reagerade lite för snabbt. Jag tar tillbaka min upprördhet och ilska gentemot caféet som infört detta förbud, kanske agerade lite för snabbt.
.
För oss som har barn är barnen det heligaste som finns medan många struntar totalt i barn. Å visst är det så! Alla tycker vi ju inte olika, smaken är ju som baken brukar man ju säga.
Det har hänt många gånger att kian 1 år gallskrikit i kön på väg fram till å beställa mat och skrikit ända fram tills att han får en matbit i munnen, och den vägen är längre än många andra vägar, trots att det endast handlar om typ Max 7-10 minuter känns det bokstavligen som två timmar. Och tanten som sitter lite längre ifrån och bara stirrar och medelåldersparet som byter plats, det är inte kul men oftast bryr jag mg inte , barn är barn och är han hungrig så är han hungrig NU inte om 10 minuter ;-)
Men utifrån deras perspektiv måste det vara otroooooligt jobbigt och i deras huvuden snurrar tankar som:
"tänk om det ändå fanns något ställe där det inte finns barn" eller:
"fan att det inte finns restauranger och café med barnförbud"
.
Men nu finns det!!
Grattis, jag förstår er som bara vill ta en lunch eller en kaffe i lugn och ro utan massa jobbiga ungar som gapar och skriker runt omkring er. Jobbigt bara att det ända stället ligger på Kungsholmen, men vad gör man inte för lite lugn och ro?
Det är bara å acceptera för dagens samhälle är fullt av ouppfostrade, olydiga hyperaktiva barn. Kanske är det föräldrarna som borde ha lite mer koll och lära sina barn lite mera hyffs.
.
Inte nog med detta, här om morgonen hörde ja på SR att Fritidsresor erbjuder 30 barnfria hotell av ca 1000 st och bring har ca 12 och detta ökar snabbt! Perfekt för er som vill slippa barn ;-)
ökar snabbt.
En lugn kopp kaffe och en lugn semester är det minsta vi barnfamiljer kan bjuda på! Right?

Kommentera inlägget här :