Ensam med liten

I måndags åkte mina två stora grabbar i huset till Indien med farmor och farfar, kvar blev jag med den lilla grabben hemma :)
Dom ska vara borta 2 veckor.
Blandade känslor, tomt och ensamt men samtidigt ganska skönt! Skönt med lite ensam tid med lilla Kizo :) Nu under dessa dagar ser man verkligen vem lilla kizo egentligen är, innan har han vart så mycket lillebror som härmar storebror ganska mycket, men nu när storebror inte är hemma kommer han fram på riktigt!

Han är bara 2,5 år men ack så duktig han är, en väldigt speciell unge det där, han är så medveten om allt och han är verkligen med! Sjukt kul å se!

Dessutom är han mycket med våra vänner nu när jag jobbar och han inte kan vara hos dagmamman, otroligt tacksam över att ha så fina vänner som ställer upp! Och Kian älskar det, så kul å höra on hur duktig han har varit när man kommer hem. Sjukt underbart! 
Idag är han inne på sin tredje dag och andra natt som blöjfri! Super duktig, dessutom har jag fått nyheten om att storebror även klarat sina nätter utan blöja! 
Så när de kommer hem från Indien om ca 9 dagar så har vi förhoppningsvis två helt blöjfria barn! Woooopwoooop!Späckat schema

Plugget öser över en samtidigt som jobben öser över mig.
Man får beslutsångest och måste verkligen tänka över mina val just nu.
Mina tankar har hela tiden vart just om allt det här så jag gissar på att ett positivt tänk gör så att önskningar går i uppfyllelse, hur kan allt detta annars kommit till mig, just nu, allt på samma gång? Jag har ju inte direkt kämpat överdrivet mycket, det ända jag gjort är att tänka positivt :-)
Jag tror att det räcker!

Just nu måste jag bara tänka över vad jag vill göra med allt :)
Vi får se hur det slutar! 

När man känner sån där extra lycka
Lycka över att ha just den mannen i mitt liv som jag har! Ni eller han kommer aldrig fatta vilken betydelse den mannen har för mig, han har gjort mer än vad han kan tro för mig! Så lyckligt lottad!