Ensam med liten

I måndags åkte mina två stora grabbar i huset till Indien med farmor och farfar, kvar blev jag med den lilla grabben hemma :)
Dom ska vara borta 2 veckor.
Blandade känslor, tomt och ensamt men samtidigt ganska skönt! Skönt med lite ensam tid med lilla Kizo :) Nu under dessa dagar ser man verkligen vem lilla kizo egentligen är, innan har han vart så mycket lillebror som härmar storebror ganska mycket, men nu när storebror inte är hemma kommer han fram på riktigt!

Han är bara 2,5 år men ack så duktig han är, en väldigt speciell unge det där, han är så medveten om allt och han är verkligen med! Sjukt kul å se!

Dessutom är han mycket med våra vänner nu när jag jobbar och han inte kan vara hos dagmamman, otroligt tacksam över att ha så fina vänner som ställer upp! Och Kian älskar det, så kul å höra on hur duktig han har varit när man kommer hem. Sjukt underbart! 
Idag är han inne på sin tredje dag och andra natt som blöjfri! Super duktig, dessutom har jag fått nyheten om att storebror även klarat sina nätter utan blöja! 
Så när de kommer hem från Indien om ca 9 dagar så har vi förhoppningsvis två helt blöjfria barn! Woooopwoooop!Kommentera inlägget här :