My precious!Kan inte få nooog utav klockor!
Jag har ett 20tal klockor nu, men sen har vi favoriterna som just nu är dessa tre skönheter! Michael Kors roséguld och guld sen Dyrberg/Kern i silver, i just looooove them! 
Taggar: Michael kors, dyrberg/kern, klockor;

Nyaste medlemmen i familjenHar alltid varit anit Bugaboo vagnarna, har tyckt att dom verkar instabila, rangliga, otåliga och faktist lite fula, men har på senare tid på nått konstigt vis varit sugen på en. Och så kom jag i kontakt med denna skönhet! Till ett otroligt bra pris! Detta är en bugaboo frog/cameleont, vilket betyder att det är blandat med olika delar från olika modeller på vagnen.

Frog är en av de första modellerna som gavs ut medan cameleont kom senare och har getts ut i tre olika cameleont varianter. Jag håller på att uppgraderar med ännu fler cameleont delar nu såsom sittdelsramen och klädseln, chassit ska jag låta vara då det är mer fjädring i den och mycket skönare att köra än de nyare modellerna. Sen är det även inte ställbart handtag vilket minimerar risken för att handtaget ska glida som många bugaboo cameleont ägare råkat ut för. 

Nu ska jag även lära mig sy egna sufletter till denna modell :-) 
Ska bli spännande!
Taggar: bugaboo, cameleont, frog;

Trött morgonDet är så mörkt när man vaknar, vill inte gå upp! Är så trött nu för tiden skulle kunna sova hela dagar om jag kunde, som tur är har man ju dom här två små liven som tvingar en upp redan vid 06:30 på morgonen varje dag! Haha

Jag köpte ju en symaskin för inte så länge sen så nu ska jag börja sy också! Är ju en liten barnvagnsnörd jag så det blir först och främst saker till barnvagnen så som dyna och suflett till att börja me, sen får vi se hur det utvecklar sig :)