Nyårlöfte

Alla dessa nyårslöften som alla lovar men aldrig håller (inklusive mig själv)...
Tror att det ligger i att det just är ett NYÅRSLÖFTE och att pressen på att hålla löftet automatiskt blir större vilket bidrar till att det blir svårt att hålla... Aa ni fattar grejen 

Men sen tror jag även att det är storleken på löftena som spelar roll, att alla drar till med värsta löftet om Gud vet vad, som sen är helt omöjligt att hålla och fullfölja... Why? 

Detta år har jag lovat en del ganska rimliga saker som egentligen kanske hör till "det normala" i ett standard familjeliv som har diverse saker att "förhålla" sig till... Löften Som tex:
Ha bättre koll på ekonomin 
Göra matscheman för att förenkla vardagen 
Dra ner ganska grovt på onödiga inköp
Se bra ut i bröllopsklänningen såklart vilket innebär ett lite hälsosammare liv... och då menar jag inte att jag lägger ett löfte om att gymma 5 dagar i veckan och leva på sallad, som jag vet att jag ALDRIG kommer hålla, men ett liv lite mer åt det hälsosammare hållet ialf...sen om det slutar med att jag står kanske i alla fall fyra dagar i veckan på gymmet så är ju det bara positivt ;-)
SPARA!

Aa ni fattar, allt detta är ju egentligen helt normala saker för vissa för att få en bättre rulians på livet ish...

Men som sagt nedräkningen har börjat och målet är att bli man och hustru i slutet på 2014 och att se snygg ut i bröllopsklänningen :-P alla dessa saker kommer nog bara göra det lättare för oss att nå vårat mål. So lets DO THIS!

Kommentera inlägget här :