Weard lycka

Många skulle nog kalla mig knäpp, men troooo mig det finns även folk som förstår EXAKT hur jag känner just nu.
Det är en enooorm lycka.
Jag har fyndat.
Sen har jag sålt och köpt, fyndat lite till och nu är jag äntligen i mål!
Nu har jag min dröm vagn i min dröm kombo!
Bugaboo Donkey mono All black

Asså wow!
Det är verkligen wow, jag står i hallen och tittar på min skönhet, tanken slår mig att den kanske står lite utsatt där i hallen, men fan jag har ingen annan plats! Aja det går bra, jag får ha lite uppsikt 😜

Jag vill typ ställa den i ett hörn, med en lampa och vita väggar, ta kort på den och bara titta på den. Sååå fin!Den är inte bara fin utan det är garanterat den bästa vagnen jag har ägt, utan tvekan.
Den är smidig, praktisk och rymlig på samma gång! 
Finns nog inget negativt att säga om den helt ärligt.
Den nästa vagnen jag ägt!
Ni som känner mig vet att det är många 😜😂

Bästa med den är nog shoppingkorgen och att den sedan kan utvecklas till en syskonbarn 😍😍😍😍🙏
Taggar: bugaboo, bugaboo donkey, bugaboo donkey mono all black, syskonbarn;

Evert morning...

Varje morgon vaknar vi, opåverkade som ett blankt papper. Opåverkade av vad som komma skall. Vi har all makt att påverka hur vi väljer att påverkas av det som vi kommer mötas av. 
Håll inte tillbaka, tänk positivt, finns inget bättre verktyg än ett positivt tänk. Imorse valde jag att bara tänka positivt, vad som än händer!

Klockan är 11:16 och det har hjälpt! Tror att hade jag inte valt att tänka positivt hade jag vart super irriterad just nu.


Vi alla sitter på saker som vi vill förändra, vi alla sitter på saker som vi stör oss på, vi alla sitter på saker som berör oss både positivt och negativt. 

Imorse vakna jag, med huvudvärk och den dåliga sömnen har påverkat mig mer än någonsin. Kommer hem kl 01:00 på en tisdag, mitt val. Kizo hade växtvärk vilken ledde till ca 4 uppvaknande under tiden mellan 01:00 och 06:30 då Lio väljer att vakna. Det betyder alltså 5 1/2 timmes sömn totalt, varav 4 vaknande under denna korta til alltså Max 1 timmes sammanhängande sömn. Inte sådär jätte optimalt kanske när man ska sitta och göra ett grupparbete dagen efter, men som sagt mitt val att sitta med fina vänner till sent i på kvällstimmarna, dock inte mitt val att Kizo skulle ha växtvärk och vakna 4 gånger under samma natt, men mitt val att skaffa barn så får ta smällen. 😂 

Men det viktigaste av allt, jag valde att från stunden jag vakna att endast tänka positivt! 
Och hittills har det hjälpt, Kizo vakna med super dåligt humör, såklart han har sovit as dåligt. Jag väljer att ha rn positiv och lugn ton och inte bli irriterad själv, (som jag annars oftast brukar bli). Det hjälper, men många gånger håller jag på att explodera, men det är lugnt, allt är bra, han e lite små irriterad, så klart han har ju sovit dåligt ligga gubben. 😏 😜
Påklädningen går bra, Lio har lagt ifrån sig min mobil nånstans i hemmet. Kul jätte kul, vi måste gå och jag hittar inte telefonen där dessutom mitt bankomat kort ligger. Men det är lugnt andas. Leta. Du kommer hitta den. Det är fett med stress, men det är ok. Flippa inte.
Det är trots allt inte hans fel, han e barn, barn är vimsiga, jag kan inte lägga skulden på honom, det är jag som valt att låna honom telefonen, då får jag ta smällen.

Grymt! Hittade den, den låg på köksbordet, det är jag som är snurrig. Cool, problem sovled!
Go!

Barnen lämnas och jag tar bilen till skolan. Alla parkeringar är upptagna kring skolan, och då menar jag ALLA. De e lugnt, Gud så kul att så många väljer att ta bilen, hittar tillslut en parkering, sjukt långt bort från skolan, men det är ju bra med en liten promenad på morgon kvisten 😏
Okej, så kommer vi till betalning, 75kr!! 75kr för att parkerar för att jag ska plugga. Ne men det är lugnt ska vara tacksam att jag ialf hittade en parkering till slut.
Promenaden till skolan från parkering inte sådär jätte mysig kanske. Skit kallt händerna domnar bort, men uppfriskande, Gud så uppfriskande. Hösten är här, och med den här kylan förbereder vi oss för den underbara vintern som barnen längtar efter, för då blir det pulkåkning, för dom, och stillastående, frysande pulktittande för mig. Fear enough, men så ska det inte bli jag ska också åka pulka för jag längtar också till vintern och snön!

"Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" häääää 😜

Tänk positivt mina vänner, man kommer långt!

Lördag

Varje helg de senaste 4, 5 helgerna har vart fullspäckade med bland annat roadtrip, möhippa (som by The way kommer att ha ett helt eget inlägg snart ;-)) födelsedagsfirande osv, så denna helg blir helt enkelt bara chill!
S är ute med jobbet, tjejerna kommer förbi och gör det som vi är bäst på MYSER!
Älskar att ha vänner som älskar att vara hos oss och barnen, finns inget som betyder så mycket som just det! 
Sam Smith är på i högtalarna, det är städat, ljusen är tända, nu fattas bara sällskapet.
 
Trevlig kväll allihopa!