Det var en succé!!

Idag fick då Lionell sin första riktiga smak portion. Risgröt med banan och mango, ja visst låter det gott?
Och tro mig det vart en höjdar Succé, han ville bara ha mer och mer och han fattade ganska snabbt tekniken med att smaka och svälja så han fick i sig nästan en hel deciliter =O en glupsk liten pojk vi har =P kommer någ bli ett litet matvrak.
Men det var super kul att han tyckte det var så gott. Så imorgon kanske han får smaka på potatis och morots puré. =P

Jag vet att man ska börja ge från 4 månader men äääärligt Lionell är 4 månader om exakt 2 veckor, vad kan hända? Jag tror inte att magen utvecklas så mycket mer på bara 2 veckor? Right, det där är bara för att man ska ha nått att gå efter. Plus att han äter ju sin mjölkersättning också så han får ju i sig det han ska ha plus kanske lite till nu med gröten. =)

Jaja det blir bra.

Idag blir det ett besök hos gravarna som sagt sen pizza med syrran och Lionells kusiner =)
Ska bli mys pys så här på Halloween=P

Inflyttningsfest!!

Todat är det Annelies Inflyttnings fest, nu tänker ni kanske, har inte hon sagt det för?? Och jo visst är det så, men denna kvinna flyttar ganska offta =) haha men nu känns det som att hon har hittat the sheat!
Är ju dessutom barnfri (igen) =) kan mna ha det bätter =P hehe

Imorgon blire Gravarna, lionells första besök hos sin biologiska mormor och morfar, Ska bli mysigt, det är så vackert på Halloween.

Nu ska jag parta vidare.

Hoppas ni får en underbar Fredag kväll där ute!!

Kista Gallerian

Idag blir det att bege sig till Kista Gallerian.
Det är så svårt att komma på vart man kan shoppa om man måste ha med sig hundarna. Men så kom vi ju på att Kista Gallerian har ju inte Hund förbud. Jag tro nog det är det ända köpcentret där man får shoppa min sina hundar? Right? Eller aa NK har jag sett förr också men hur ofta shoppar man där? Inte ofta för mig ialf =P
Så det får bli kista så att de små vovvarna får haka på =P

Va ska ni hitta på denna dystra Torsdag?