Första dagen

På gymmet va hårt, men hårdare ska det bara bli!
Meningen: " är du gravid igen?" Ska ALDRIG kunna ställas till mig igen ;-)
.
Min start vikt: 77 Kg
Mål: ca 63 Kg eller en mage mindre och fastare kropp ;-)
.
Idag var det gymmet:
30 min på bandet Power Walk
15 min stepmaskin
15 min Crosstrainer
.
Imorgon kör vi igen!!

Bad update

Livet är lite fullt just nu om man säger så, från att bara chilla hela dagarna med en söt liten bebis å ta allt i hemmet lite pö om pö till att knappt hinna pussa och krama på mina barn!
.
Det var tuffare än jag trodde.
Att plugga ha två barn en man och samtidigt försöka hinna med hushållssysslorna, inte en lätt match kan jag säga.
But a woman gotta do what a woman gotta do, right?
Det blir tajt och inte för att klandra ner på min man eller nått han e helt bäst!!! Kan inte önska mig nå bättre och han sköter allt super.
De är bara jag själv som är lite to much ibland när det gäller städning och ordning.
Många känner säkert igen sig i mig, man vill helst göra allt sånt som städa tvätta plocka själv för då blir det som man själv vill ha det, tyvärr e jag så och då får jag i princip skylla mig själv :-)
För med två barn och en liten vovve går det inte å ha det tipptopp, OM man inte går å plockar heeeeeela tiden, och det har jag inte riktigt tid med just nu.
.
Jag pluggar en hel dag kommer hem till mina små underbara pojkar och min underbara stora pojke och det första jag börjar göra är att springa runt som en tokig höna och städa! Och sen är jag i full gång!
Fastän det inte ens e sååååå stökigt hemma så går jag runt å städar och blir irriterad, och den jag egentligen e irriterad på är ju MIG SJÄLV som inte bara kan låta saker va för en gångskull och bara skita i det och sätta mig i soffan å mysa med barnen!!
Sjukt, sen har jag fullt i skolan också, stressen över att inte hinna med allt stressen över att inte klara sig i skolan med prov etc gör mig gaaalen!!
.
Och i allt det här ska jag få in träning också :-/
Så jag måste ta mig i kragen och ordna till det här så jag får en bra vardag, måste pussla ihop allt på bästa möjliga sätt.
Skärpning nu!!

5 år sen

Det är nu Snart 5 år sen jag tog studenten, såg lite bilder från den dan idag! Och jag kan ju bara säga att de blir sten hård work out nu framöver på gymmet haha.
Om jag tyckte att jag va tjock DÅ va fan e jag idag då? En flodhäst? Haha