Vi är där för kidsens skull! Del 4

Här står jag snart 7 år senare med 2 barn, nygift med en fantastisk man som jag hållt ihop med sen 18 år och snart ska vi flytta. 
 
Det jag vill säga med allt detta, mitt livs historia, den långa historien som jag brytit ner i mindre bitar för att få ut det viktigaste. Det är att alla vi vuxna som lever kring alla barn och som framför allt jobbar kring barnen är viktiga. VI ÄR DÄR FÖR KIDSENS SKULL. Jag har inte valt att bli lärare för att tjäna en fet lön, jag har blivit lärare för att vägleda, inspirera och stötta vår framtid, barnen. Inte bara mina egna barn, utan barnen som är runtomkring mig, på mitt jobb. Alla som jobbar med barn och ungdommar har ett stort ansvar. Det ansvaret måste vi ta, gör du det inte för barnen bör du inte göra det över huvudtaget! Det kan låta hårt, men så är det. 
 
Skolan ska vara en trygg plats som bidrar till glädje, gemenskap och kärlek, samt otroligt massa kunskap. Det ska vara roligt att gå i skolan absolut, men framför allt tryggt och kul också! Mina elever inspirerar mig varje dag och gör att jag går från jobbet med ett leende på läpparna och komma hem till mina två egna fantastiska barn som jag dessutom får följa varje dag hela livet ut tillsammans med min andre hälft, min man, som jag tillsammans bygger upp allt med.
 
Trots tuffa motgångar, är det vi som styr vårat eget liv, vi är kaptenen på skeppet, på skeppet som ska ta oss ditt vi vill. Ingen annan kommer segla skeppet åt dig. Det kan hjälpa dig absolut, men det är DU, en själv som har kontrollen. Det är här vi vuxna runt omkring barnen vägleder dom på rätt väg genom att vara lyhörda och finnas till, stötta, peppa, motivera och framför allt ge kärlek!
 
Skolan är en stor del av ett barns liv, det måste också vara en av de bästa delarna i ett barns liv! Tillsammans kan vi ge dessa barn en fantastisk framtid och låta de minnas skolan som en helt fantastisk period i livet. Det är jätte jätte tufft för vissa, men vi får inte ge upp! Vi måste fortsätta kämpa, vi är ju trots allt där FÖR BARNENS SKULL!
 
Peace and love!

Kommentera inlägget här :