Oj då....

Ser nu att det är hela 6 dagar sen jag blogga sist... Och att jag har hela hemresan kvar att berätta, det mest händelserika på hela våran resa, typ =P

Det var en väldigt dramatisk hemresa, och sen all stress vi gick igenom. Och visst är det liite vårat eget fel att det blev den stress som det blev, men Liiite London också, i blame London, Bad London (ni vännerfans fattar nog va jag menar haha)  men som sagt ist för att vi skulle vara uppe tills vi skulle åka så valde vi ju att sova lite eftersom alla var så slitna, så det gjorde vi ju, vi ställde klockan och la oss...

Klokan ringde och vi segade oss upp och tog vår packning för att börja checka ut, klockan var nu halv 3 och vi skulle vara på flygplatsen 4 och flyget gick 6 nånting. Så vi rör oss ner efter utcheckningen och ber dom ringa en Taxi åt oss... Där började stressen, det skulle ta ca en halvtimme tror jag om inte mer för oss att få Taxi, så det vara bara att röra sig mot bussen för att åka till Liverpoolstreet för att därifrån ta flygbussen, nu blev det stressig ska ni veta... Vi försökte några gånger på vägen att fånga en Taxi utan vidare resultat, vi frågade oss fram till Bussen och fick olika svar hela tiden, så där sprang vi fram och tillbaka till olika busshållplatser utan att hamna rätt. Efter en massa spring och tårar av stress hamnade vi på rätt busshållplats å nu var det riktigt tajt! Vi tänkte flera gånger att de som skulle checka in väskor skulle ta taxi, men det slutade med att vi alla tog bussen.

Och bussen skulle komma var 10e minut, men där stod vi i kanske 20 inuter klockan var nu Halv 4!!! och bussen till flygplatsen tar 1 timme typ och vi ska checka in 1 timme innan tänkte vi!!
Shit det här är inte sant, alla tänkte hela tiden att vi nu skulle missa planet, och bussen som skulle ta 10 en kvart kändes som 1 timme, väl framme på Liverpolstreet fik vi leta oss fram och fråga vilket vi verkligen inte hade tid med, tillslut fick vi vårt svar, så det vara bara att börja springa, jag och Emmie som bär på varsitt handtag på vår väska, aa ni kan ju bara tänka er hur det såg ut!! Och kan ni tänka er vad som hände!!?

Vi springer å springer ed krfater som vi inte ens har, jag och emmie i siktet att bara hinna fram till bussen, inget annat. Rätt var det är kommer det en Stolpe! Som vi klnatisar springer på varsin sida av, och jaa ni fattar vad som händer, väskan fassnar båda tänker på att byta sida av stolpen för att fortsätta spring, vi krocka i mitten och dööör av garv, jag kissar bokstavligen på mig av garv! Helt otroligt ingen tid för att stanna fortsätt springa, vi Måsste på den här bussen för att ens ha en chans att hinna. Väl framme kommer vi på bussen, och vi börjar gråååta av lättnad, men än var det inte säkert haha, men rätt var det är läser nån av tjejerna att vi ska checka in 40 minuter!!! innan inte en timme så då fick vi heltplötsligt lite mer tid, sååååå skönt!

Väl framme på flygplatsen fik vi gå före incheckningen Skönt!! Men ännnu var det inte slut på springandet, vi skulle ju hitta Gaten! in i kön till passkontrollen och tullen som gick såååå segt!! Gaaaah helt sjukt, och otur hade de flesta av oss, vi behövde typ ta av oss allt hahaha sjukt, sen var det bara att ruscha helt plötsligt ska vi ta ett j*vla tåg till gaten! två stationer ska vi åka, det här e inte sant tänkte vi!?! aja no choice bara att ta den!, sen fortsätta springa som galningar, och äntligen kommer vi på flyget en kvart typ försenade! haha men vi hann, helt otroligt, det var verkligen Blod Svett å Tårar vi gav för att komma på det där j*vla Flyget!! Hahaha så sjuuukt...

Men väl på var det bara att slappna  av och göra sig av med sina sista små pund  på nått gott =P

Det var hela våran kära London Resa, belive it or not! Resan innehöll allt!! haha

Resan har även fått en egen liten film, glord av Challe! Tyvärr inget jag lägger upp på bloggen, dom skulle döööda mig haha men ett minne för livet, TACK FÖR EN UNDERBAR RESA MINA KÄRA VÄNNER!! PUSS PÅ ER!!

Kommentera inlägget här :